Διαφημιστείτε εδώ 

 


 

Πώς επιλέγουμε Ορχήστρα ή Dj...

Καταχώρηση 2016/04/17

 Ένα από τα μεγάλα θέματα στα ζευγάρια είναι, αν πρέπει να επιλέξουν ορχήστρα ή Dj για την δεξίωση τους ή αν ταιριάζουν και τα δυο μαζί … Και πως να επιλέξουν ,τους πιο κατάλληλους που να ταιριάζουν με τα γούστα για όλους τους καλεσμένους.


Στην Perfect Wedding P.A. ακούμε συχνά από τα ζευγάρια στα ραντεβού που κάνουμε να λένε ,πήγαμε σε μια δεξίωση και ακούσαμε μια ορχήστρα ή ,πήγαμε σε μια δεξίωση και ακούσαμε έναν dj και λέμε να πάρουμε αυτούς ..Επίσης ακούμε, ο μπαμπάς μας ξέρει μια ορχήστρα ή , οι φίλοι μας ,μας πρότειναν μια ορχήστρα και λέμε να πάρουμε αυτούς ,… Λάθος!!!... Ότι ακούσατε μια ορχήστρα ή έναν Dj σε κάποια άλλη δεξίωση ,δεν σημαίνει ότι αυτοί θα ταιριάζουν και στους δικούς σας καλεσμένου, εκτός και άν…. από εκείνη την δεξίωση που πήγατε, θα έχετε και εσείς τους ίδιους ακριβώς καλεσμένους. Ότι γνωρίζει ο μπαμπάς σας μια ορχήστρα ,την εμπιστεύεστε? θα είναι αυτοί που θα κάνει να περάσουν καλά οι φίλοι σας ,οι γνωστοί σας και οι συνάδελφοι από την δουλεία σας ,που όλοι τους είναι νεολαία, ή θα είναι μια ορχήστρα που έπαιζε στον γάμο του μπαμπάς σας ή του παππού σας, που οι μουσικές τους επιλογές θα ταιριάζουν μόνο για τους ηλικιωμένους συγγενείς σας? Και επίσης ,είναι λάθος οι φίλοι σας να πάρουν το ρίσκο και να σας προτείνουν έναν dj ή και μια ορχήστρα που αρέσει σε αυτούς, γιατί δεν μπορούν να ξέρουν τα γούστα και τις καταγωγές των δικών σας καλεσμένων.

 

Επίσης κάτι ακόμα που ακούμε από τα ζευγάρια είναι, πήγαμε σε μια δεξίωση και ακούσαμε μια ορχήστρα που έπαιζαν όλοι την ώρα μόνο κλαρίνα, ή έπαιζαν όλοι την ώρα μόνο ποντιακά και δεν μας άρεσαν καθόλου αυτές οι ορχήστρες και δεν θέλουμε τέτοιες και στην δική μας δεξίωση.…Μην μπερδεύεστε ,η κάθε δεξίωση είναι μοναδική γιατί έχει άλλο ζευγάρι που παντρεύεται, άλλους καλεσμένους ,άλλες ηλικίες και άλλες καταγωγές. Ότι πήγατε σε μια δεξίωση και ακούγατε να παίζει μόνο ποντιακά ή μόνο κλαρίνα ,σημαίνει ότι οι καλεσμένοι του ζευγαριού είχαν και την ανάλογη καταγωγή. Στην δική σας μοναδική δεξίωση ,η ορχήστρα θα είναι ανάλογη με τις καταγωγές των δικών σας μοναδικών καλεσμένων και αυτό είναι που γνωρίζουμε να κάνουμε παρά πολύ καλά, εμείς στην Perfect Wedding P.A.


Και τέλος κάτι ακόμα που ακούμε είναι το θέμα των Dj…. Όπου μας λένε τα ζευγάρια, πήγαμε σε μια άλλη δεξίωση και είχαν Dj και δεν ήξερε να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά ,έβαζε τραγούδια και ενώ ο κόσμος δεν χόρευε ,αυτός συνέχιζε να τα παίζει με την πίστα άδεια, εκεί που έβαζε παραδοσιακά μας έβαζε λαϊκά και μετά πάλι παραδοσιακά με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην ξέρει πως και τι να χορέψει…. Και για αυτό φοβόμαστε και δεν θέλουμε μόνο dj στην δική μας δεξίωση αλλά σκεφτόμαστε να είναι μαζί με ορχήστρα αλλά δεν ξέρουμε αν χρειάζεται ο dj και αν θα ταιριάξουν μαζί με την ορχήστρα και πως θα γίνει αυτό. 


Ναι, δυστυχώς πολλά από τα ζευγάρια δεν ξέρουν πως αλλά και ποιους dj να επιλέξουν, με αποτέλεσμα να μιλάνε με άσχετους στο θέμα της δεξίωσης ,άτομα που δεν είναι επαγγελματίες και κοιτούν να το κάνουν για μια και μόνο βραδιά για έξτρα χρήματα ,με dj που ίσως να ήταν κάποιος φίλος τους ,ή ένας dj που τον άκουσαν να παίζει σε ένα μαγαζί της νύχτας… Dj που παίζει στα νυχτερινά μαγαζιά, δεν έχει καμία σχέση με τους επαγγελματίες που παίζουν σε δεξιώσεις, δεν έχουν την ίδια εμπειρία ,τα ίδια τραγούδια και τις ίδιες γνώσης για την ροή μιας δεξίωση.
Και τέλος…. Ο Dj δεν ταιριάζει σε όλες της δεξιώσεις ,θέλει πολύ προσοχή στις ηλικίες των καλεσμένων σας, τις καταγωγές τους και στα γούστα τους για να ξέρετε τι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από dj ή ορχήστρα ή και τα δυο μαζί. 


Όσο για το αν χρειάζεται να συνδυάσεις σε μια ορχήστρα και έναν dj, εμείς στην Perfect Wedding P.A. θεωρούμε τον τέλειο συνδυασμό για την απόλυτη επιτυχία σε μια εκδήλωση. Αρκεί όμως να έχεις την κατάλληλη ορχήστρα και τον κατάλληλο dj στους κατάλληλους καλεσμένους. 


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ΔΕΝ επιλέγουμε στην τύχη έναν Dj ή μια ορχήστρα για την δεξίωση μας αλλά ούτε με κριτήριο την τιμή.


Για αυτό μιλήστε μαζί μας ,με την Perfect Wedding P.A. και συμβουλευτείτε μας για το τι είναι πιο ιδανικό στην μουσική επιμέλεια της δεξίωση σας.

Δεν ψάχνουμε στην τύχη ,έχουμε επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες μουσικούς και dj με πολλοί εμπειρία και γνώση και με 100% αποτέλεσμα επιτυχίας στην κάθε μας εκδήλωση!


Εμείς από την Perfect Wedding P.A. θα σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις στης απορίες σας και θα σας συμβουλέψουμε με πολλές λεπτομέρειες για το πώς πρέπει να είναι μια επιτυχημένη δεξίωση αλλά και για πολλά ακόμα σοβαρά θέματα που πρέπει να ξέρετε για μια ορχήστρα και για έναν dj και πως θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό….