Διαφημιστείτε εδώ 

 


 

Οχι τελευταία στιγμή….

Καταχώρηση 2016/04/18

Έχουμε παρατηρήσει ότι τα τελευταία δυο χρόνια  τα ζευγάρια  αφήνουν  την μουσική  για την δεξίωση τους , είτε με ορχήστρα είτε με DJ, για την τελευταία στιγμή….

Με αφορμή αυτού του θέματος ,θέλουμε να σας συμβουλέψουμε ότι όσο πιο μπροστά κλείσετε μια ορχήστρα ή έναν DJ…

 1ον,θα μπορέσετε να επιλέξετε την ορχήστρα ή τον DJ που θα θέλατε να βρίσκετε εκείνη την μέρα και  θα ταιριάζει στην δική σας μοναδική δεξίωση , χωρίς φόβο μήπως έχουν κλείσει κάπου αλλού.

 2ον,Θα μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη συμφωνία στην τιμή.

3ον,Θα έχετε περισσότερο χρόνο να οργανώσετε σωστά και με λεπτομέρειες την μουσική ροή για την δεξίωση σας και για τα τεχνικά θέματα του χώρου αν χρειάζεστε και τι ήχο, φωτά κτλ.

 4ον,Κάτι πολύ βασικό…. Πλέον όλες οι αίθουσες εκδηλώσεων επιβάλλεται και το κάνουν ,να ασφαλίζουν τους μουσικούς και  τον DJ ….Όμως ,δεν έχουν όλοι οι μουσικοί ή οι DJ την δυνατότητα  να ασφαλιστούν, με αποτέλεσμα  πολλά ζευγάρια να το μαθαίνουν τελευταία στιγμή και να μην μπορούν να έχουν στην εκδήλωση τους την ορχήστρα ή τον DJ που επέλεξαν ή θα ήθελαν να έχουν.

 

Θα θέλαμε να ξέρετε ότι για κάθε ανασφάλιστο μουσικό ή για τον DJ,το πρόστιμο ανέρχεται στα 10500 ευρώ για τον εργοδότη και 2500 ευρώ για τον κάθε μουσικό ή για τον DJ που θα βρεθεί ανασφάλιστος.

Τέλος κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε…. Για τον μήνα Αύγουστο και μόνο για αυτόν τον μήνα, το ένσημο για κάθε μουσικό ή για τον DJ ,επιβαρύνετε με βάση νέου νόμου με αλλά +20 ευρώ για κάθε άτομο, με συνολικό ποσό τα  45 ευρώ το ένσημο για κάθε άτομο.

 

Γνωρίζοντας τώρα πλέον όλα τα παραπάνω θέματα  που σας ενημερώσαμε,  ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να  δείτε το θέμα της μουσικής για την δεξίωση σας, πιο σοβαρά και με μεγαλύτερη προσοχή και να προνοήσετε πιο μπροστά για να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Εμείς σας προτείνουμε ως πιο ιδανικό χρονικό διάστημα ,για δεξιώσεις με ορχήστρες απο 12 έως 6 μήνες το λιγότερο και για δεξιώσεις με DJ απο 6 εως 3 μήνες το λιγότερο.

 

Στην  Perfect Wedding  γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα θέματα οργάνωσης και επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες στο είδος τους …Δίνουμε  μεγάλη σοβαρότητα σε όλα τα θέματα για την εκδήλωση σας,

για να αποφύγουμε να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα.