ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2018...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).

 

Ανακοίνωση...

Το Site μας έχει μετονομαστεί σε "Music Solutions (Μουσικές επιλύσεις)" και θα μας βρίσκετε ταυτόχρονα στο νέο μας site... 

 http://www.music-solutions.gr/

 

Επισκεφθείτε το νέο μας site.


Ειλικρίνεια πάντα...

Καταχώρηση 2016/04/17

Ο Κώστας Βουτσάς είπε σε μια συνέντευξη του μια πολύ ωραια κουβέντα.....Η καριέρα και η επιτυχία είπε, δεν φτιάχνετε με το να λες σε όλα ΝΑΙ....άλλα με τα ΟΧΙ.....Αυτό να το ακούνε κάποιοι DJ που λένε σε όλα τα ζευγάρια Ναι επειδή νομίζουν ότι είναι θεοί και μπορούν να κάνουν τα πάντα και στο τέλος της εκδήλωσης βγαίνουν ψεύτες!...Εμείς με τα ζυγαριά ήμαστε ΠΑΝΤΑ ειλικρινής και εκεί που θεωρούμε ότι η εκδήλωση τους δεν θα έχει επιτυχία με DJ τους το λέμε και ψάχνουμε να βρούμε την πιο ιδανική λύση!......Δυστυχώς όμως αρκετά ζυγαριά δεν θέλουν να μας ακούσουν και παρασύρονται από άλλους DJ που τους λένε αυτό που θέλουν να ακούσουν ,ενώ είναι το ψέμα που θα καταστρέψει την εκδήλωση τους....Ο DJ δεν είναι ο θεός της μουσικής που μπορεί να κάνει τα πάντα και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα ζευγάρια και να μην επιμένουν σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους,εμείς όταν λέμε ΟΧΙ δε το λέμε επειδή δεν γνωρίζουμε να το κάνουμε αλλά επειδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι ΔΕΝ πρέπει να το κάνουμε!